Satın alırken kazanın: MultiAvantaj

MultiNet üye iş yerleri, MNG Kargo, Vodafone telefon hattı gibi bir çok hizmeti piyasa koşullarının çok altında fiyatlarla satın alıyor. Peki bu nasıl oluyor? Toplu satın almanın gücü sayesinde. On binlerce MultiNet üye iş yerimiz adına toplu pazarlık ediyor, özellikle kobilerin tek başına alamayacağı fiyatlar sunuyoruz.

MultiAvantaj Kart, sadece MultiNet üye iş yerleri için geliştirilmiş, A101, Metro ve Migros gibi süpermarketlerde geçerli bir karttır. MultiNet kartları ile yapılan harcamalardan POS cihazlarınızda ya da MultiPOS’ta biriken bakiyeyi işletmenizin ihtiyaçları için anında kullanmanızı sağlar. Örneğin, toz şekere mi ihtiyacınız var? İşletmenizde yapılan harcamalardan biriken bakiyeyi MultiAvantaj kartınızla hemen harcayabilirsiniz.

  • Geniş Tedarikçi
    Zinciri

  • Operasyonel
    Kolaylık

  • Rekabet Etme
    Gücü

  • Satınalma Sürecinde
    Tam Destek

Nakit kullanılmayan bir dünyaya hazır mısınız?

Satış noktalarındaki akıllı telefonları POS cihazlarına, müşterilerin akıllı telefonlarını dijital cüzdanlara dönüştürüyoruz. Müşterilerinizle çok daha verimli bir ilişki kurmanızı sağlayacak sadakat programları geliştiriyor, finansal teknolojilerinizin siber güvenliğini sağlıyoruz. Dünya standartlarında bir ödeme sistemi için doğru yerdesiniz.


inventiv; Türkiye'de "Akıllı Kart Teknolojisi"ni kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemeler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet Up'ın %100 iştirakidir.

  • 1 milyon kart kullanıcısına,
  • 35 binin üzerinde işyerine,
  • 21 binin üzerinde kurumsal müşteriye

başarıyla hizmet veren sistemlerin arkasındaki güç olan inventiv, ayrıca müşterilerinin ihtiyaçlarına özel ödeme çözümleri, sadakat sistemleri ve mobil uygulamalar geliştirerek hayatı kolaylaştıran çözümler üretmektedir. Odak noktası olan finansal teknolojiler alanında paydaşlarına yenilikçi, katma değerli ve güvenilir çözümler geliştirmeyi sürdürmektedir.

inventiv Avantaj Formu

05xx xxx xx xx

POSVENT

POSVENT varsa POS yok!

Posvent akıllı telefonları POS cihazına dönüştüren bir ödeme sistemi.

Üye iş yerleriniz dakikalar içinde bu sisteme dahil olup, ödeme almaya başlayabiliyor. İş yeri ağınızla finansal süreçlerinizi tek bir platformdan kolayca yönetmek için doğru yerdesiniz.

WALVENT

Alışverişler dijitalse, cüzdan da öyle olmalı!

Walvent, tüketicilerinize para/puan gibi değerler kazandıran bir ödeme ve sadakat sistemi. Markanıza bağımlılığı artırmak için doğru yerdesiniz.


SECURVENT Temel Sızma (Penetrasyon) Testleri

Kurumunuzu bilişim altyapısına yönelik saldırılara karşı güvenlik açıklarını tespit edebilmek amacıyla bilginiz ve gözetiminiz dahilinde yapılan güvenlik testleri gerçekleştiriyoruz. KVKK, PCI-DSS, ISO27001, TSE-Güven Damgası gibi regülatif zorunluluklar sebebiyle ihtiyaç duyacağınız Sızma Testi (Pentest) için her türlü desteğe hazırız.

  • İnternet Üzerinden Güvenlik Denetim Hizmeti
  • Yerel Ağ İçinden Güvenlik Denetim Hizmeti
  • Sosyal Mühendislik
  • Doğrulama Testi

Şirketinizin ihtiyacına uygun çözümlerimizden faydalanmak için tıklayın

Teklif İste
Yukarı Çık