Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile Filo Yönetimi Kolay, Rahat ve Hızlı

Multinet Up Editör

Yazar:

Multinet Up

Editör

08.12.2020
5 Dakika Okuma Süresi

Ticari amaçlarla sahaya çıkmış aracı olan her firmanın, farklı formlarda da olsa bir filoya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Filolar, araçların firmaya ait olması veya araç kiralama yöntemi ile oluşturulmuş olması fark etmeksizin beraberinde bazı endişeleri getiriyor. Örneğin, filonun verimli olup olmadığı, araçlara konulan yakıtın kalitesi, nakit akışı ve maliyetler, yakıt tüketim değerleri ve tüm bunlardan doğan muhasebe yükü. 


Artık endişe etmenize gerek yok! 


Multinet Up’ın akaryakıt kartı çözümü olan MultiPetrol sizi Shell Taşıt Tanıma sistemi ile tanıştırıyor. Bu yazımızda özellikle filonuz için yapabileceklerinizi anlattık. Detaylar için okumaya devam edin.

Filo Yönetimi Nedir?

Filo yönetimi, ticari araçların operasyonel, finansal vb. işlerinin kullanımı ve yönetilmesini sağlayan hizmetlerin bütünüdür.
Yalnızca akaryakıt şirketlerinde değil, araç kiralama, lojistik, araç takip şirketleri, filo yazılımı yapan firmalar gibi birçok alana yayılmıştır. Hizmet modeline göre ayrılan bu yapılar içerisinden en merak edileni, taşıt tanıma sistemleri ile yapılandır.

Shell Taşıt Tanıma Sistemi Nedir?


Shell TTS, Türkiye’nin ilk taşıt tanıma sistemidir. Shell TTS filo yönetimi ile hızlı, kolay ve rahat bir biçimde filonuzu online olarak yönetebilirsiniz. İnternete ulaşabildiğiniz her yerden ve her saatte, araçlarınızın yakıt tüketimini takip edebilirsiniz. Üstelik Türkiye genelinde 1000’e yakın istasyonu ile Shell’den yakıt alırken içiniz rahat olur. Tüm filonuzun giderleri aylık sadece 3 fatura üstünde toplanır, muhasebe yükünüz ortadan kalkar. Aynı zamanda size özel oluşturulacak tekliflerle tasarruf edersiniz. 
 

Shell Taşıt Tanıma Filo Yönetimi Avantajları 


Shell TTS filo yönetimi size ofisinizin rahatlığından ödün vermeden kolayca yönetme ve birçok avantajdan yararlanma imkânı sunar.


•    Hızlı Akaryakıt İkmali
1000’e yakın Shell TTS ile donatılmış Shell istasyonundan yararlanabilirsiniz! Filo araçlarınız istasyonda vakit kaybetmez, kasada ödeme beklemez. İstasyonlar araçlarınızı otomatik olarak tanır, akaryakıt ikmali için aracınızdan inmeye gerek kalmaz.


•    Kolay Yönetim
Shell’in sunduğu online platform sayesinde 7/24 araçlarınızın tüm verilerine ulaşabilirsiniz. Akaryakıt tüketiminizi verimli bir şekilde yönetebilirsiniz. Yakıt harcamalarınızı planlayabilir, araç veya filo özelinde limitler belirleyebilirsiniz. Aracınızın günlük, haftalık veya aylık tüketim limitlerini, hangi günler yakıt alabileceğini siz seçersiniz. İsterseniz yakıt alımını, belirlediğiniz araçlarda kapatıp açabilirsiniz.


•    Muhasebe Rahatlığı
Shell TTS web sitesi üzerinden, ayda 3 kez toplu olarak kesilen faturalarınızı rahatça kontrol edebilirsiniz. Kolay anlaşılır formatı ile daha az zaman harcarsınız. Dilerseniz de faturalara PDF olarak ulaşabilirsiniz.


•    Online Raporlama Hizmeti
TTS sizin için tüm verileri saklar. Her yakıt alımını ayrı ayrı inceleyebilirsiniz. Araç bazında sunulan litre/km değerleri ile verimlilik analizi yapabilirsiniz. Araç, departman veya filo bazında tüketim bilgilerini görebilir ve bu sayede daha doğru stratejik kararlar alabilirsiniz. Tüm bu bilgileri ise tek tıkla bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.


•    Tasarruflu Akaryakıt
Shell güvencesiyle aldığınız yakıtları içiniz rahat kullanırken, firmanıza özel olarak sunulan ödeme koşulları ve vergi avantajları sayesinde paradan da tasarruf edebilirsiniz.

Shell Türkiye premium distribütörü Multinet Up ile filo yönetimi çok pratik. Taşıt tanıma sistemi, yaygın şube ağı ve daha fazla

Shell Taşıt Tanıma Sistemi’ne Nasıl Katılabilirim?

Shell güvencesi ve avantajlarından MultiPetrol ile yararlanmak için hemen bize başvurabilirsiniz. Sizi arayıp firmanıza özel ödeme koşulları ve fiyat tekliflerini iletelim. İşlemleriniz onaylansın ve yedi iş günü içerisinde taşıt tanıma üniteleriniz size kargo ile gönderilsin.


Üniteler geldikten sonra montaj servisini bulunduğunuz yere çağırabilir veya yetkili TURPAK servislerinden birine gidebilirsiniz. Montajlar ücretsizdir ve aracınıza zarar vermez. 


Shell TTS filo yönetiminin sunduğu üç çeşit taşıt kimlik ünitesinden birini seçebilirsiniz. 


•    Akıllı Halka, kolay monte edilir, araçtan inmeden akaryakıt ikmali sağlar. 
•    Akıllı Anahtarlık, elde taşınabilir ve montaj gerektirmeyen bir çözümdür. 
•    Taşıt Kimlik Ünitesi ise detaylı montaj gerektiren ve km okuyabilen daha ileri bir ünitedir ve araçtan inmeden yakıt almanızı sağlar.

Siz de Shell Taşıt Tanıma Sistemi’ne katılmak ve tüm bu avantajlardan yararlanmak için Multinet Up’ı tercih edebilirsiniz.

MultiPetrol, Shell'in Türkiye'deki en fazla hacme sahip aracı kurumu olan Multinet Up'ın işletmelere sunduğu bir tasarruflu akaryakıt çözümüdür. 

Shell Türkiye premium distribütörü Multinet Up ile filo yönetimi çok pratik. Taşıt tanıma sistemi, yaygın şube ağı ve daha fazla

Submitted byburakaon08.12.2020

Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için bilgilerinizi girin

Yukarı Çık