notification-announcements

Duyurular

 

taşıt tanıma sistemi nedir

Taşıt Tanıma Sistemi (TTS) Nedir, Nasıl Çalışır?

Multinet Up
Multinet Up
Lojistik ve Filo Yönetimi 5 Dakikalık Okuma Süresi

Akaryakıt alımında tüm süreci kolayca yönetmenizi sağlayan Taşıt Tanıma Sistemi (TTS), şirketinizin akaryakıt tüketimini takip edebilmenizi sağlar. TTS ile akaryakıt harcamalarını online olarak takip edebilir, çalışanlarınız için limitler belirleyebilir ve tüm araçlarınız için ayda sadece 3 fatura alırsınız. Böylece hem gereksiz akaryakıt harcamalarının önüne geçebilir hem de operasyonel süreçlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. 

Taşıt Tanıma Sistemi Nedir?

Taşıt Tanıma Sistemi (TTS), şirketlerin araçlarının akaryakıt harcamalarını ve tüketim süreçlerini kolayca takip edebilmelerini sağlayan sistemin genel adıdır. Türkiye'nin ilk TTS'si olan Shell TTS ise tüm bu süreci kolaylaştırdığı gibi Shell FiloPlatform gibi yöntemlerle de yönetimi optimize etmenizi sağlar. MultiPetrol ile kolayca dahil olabileceğiniz Shell TTS ile ister 1 ister 1000 aracınız olsun, tüm süreci kolayca yönetebilirsiniz. 

Şirketinizin araçları için kullanabileceğiniz MultiPetrol ile tüm araçlar için limitler belirleyebilirsiniz. Örneğin bir araç için ayda 90 litre yakıt alımı hakkı tanımlarsanız, çalışanlarınız kredi veya banka kartı ya da nakite ihtiyaç duymadan Shell istasyonlarında araca 90 litreye kadar otomatik sistemle yakıt alabilir. Tüm araçlarınız için ayda 3 fatura ile muhasebe süreçleriniz yönetilir. Böylece hem çalışanlarınızın fiş-fatura toplamasına gerek kalmadan muhasebe süreçlerini yönetebilirsiniz hem de akaryakıt israfının önüne geçebilirsiniz.   

Taşıt Tanıma Sistemi Nasıl Çalışır?

Taşıt tanıma sistemi, araç bilgilerinin yer aldığı cihazların akaryakıt pompası ile veri paylaşımı yapması sayesinde çalışır. Bu cihazlar, aracın motoruna veya pompa kapağına monte edilebileceği gibi anahtarlık şeklinde de kullanılabiliyor. Bu cihazlar sayesinde araca ikmal edilen yakıt miktarı ve tutarı kaydedilerek uydu üzerinden sisteme aktarılır. Böylece taşıt tanıma sistemi ile araçların akaryakıt ikmaline ilişkin veriler akaryakıt firmasına aktarılarak faturalandırılır ve aynı zamanda sistem üzerinden aktif olarak takip edilmesi sağlanır. Taşıt tanıma sistemi için kullanılan cihazlar şu şekilde sıralanabilir:

Akıllı Anahtarlık

Araca bir montaj işlemi uygulanmadan kullanılan akıllı anahtarlık taşınabilir ve kilometre ölçümü yapmayan bir sistemdir. Bu sistem ile araçtan inmeden güvenli ve hızlı bir şekilde akaryakıt dolum süreci gerçekleştirilir.

Akıllı Halka

Motor ile bağlantısı olmadan aracın pompa kapağına takılan akıllı halka sistemi, araçtan inmeden güvenli ve hızlı bir şekilde yakıt almanızı sağlar. Araca monte işlemi basit olan bu sistem, kolay kullanımı ve kaybolma riski taşımaması ile oldukça fazla tercih ediliyor. Ancak bu sistem kilometre sayacına bağlı olmadığı için aracın yakıt tüketimine ilişkin bilgileri aktarmıyor.

Taşıt Tanıma Kimlik Ünitesi

Aracın motoruna ve kilometre sayacına bağlanan taşıt tanıma kimlik ünitesi yakıt dolumu sürecinin güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Detaylı montaj işlemi gerektiren bu sistem kilometre ölçümü yaparak aracın yakıt tüketim bilgilerini sisteme aktarır. Bu sistem, motora monte edildiği için diğer sistemlere göre daha az tercih ediliyor.

Shell Taşıt Tanıma Sistemi Nedir?

Shell TSS (Taşıt Tanıma Sistemi), Türkiye’de ilk sunulan, araçların akaryakıt harcamalarını tek merkezden kontrol edilmesini sağlayan filo yönetim sistemidir. Shell TSS filo yönetimi, şirket araçlarınızın kolay ve hızlı bir şekilde online olarak yönetilmesini sağlıyor. Shell TSS ile şirket araçlarınızın Türkiye genelinde 1000’e yakın Shell istasyonundan faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca, araçlarınızın akaryakıt giderlerini aylık sadece  fatura ile toplayarak zaman ve iş gücünden tasarruf edebilirsiniz.

 

Shell Taşıt Tanıma Sisteminin Avantajları Nelerdir?

Shell TSS ile internet sitesi üzerinden ofisinizden çıkmadan filonuzu kolay bir şekilde yönetebilir ve avantajlarından faydalanabilirsiniz. Shell TSS ile faydalanabileceğiniz avantajlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Pratik ve Hızlı Akaryakıt İkmali

Shell TSS ile donatılmış 1000’e yakın istasyonundan akaryakıt ikmali sürecinde kasada ödeme beklemez, işleminizi vakit kaybetmeden yapabilirsiniz. İstasyonlar aracınızı otomatik olarak algılar, akaryakıt ikmali için araçtan inmenize gerek kalmaz.

  • Muhasebe Kolaylığı

Shell TTS sitesi üzerinden ayda 3 kez toplu olarak kesilen faturalarınızı kontrol edebilir, zaman ve iş gücünden  tasarruf edebilirsiniz. Shell TTS hesabınız üzerinden faturalarınıza her zaman erişim sağlayabilirsiniz.

  • Yönetim ve Kontrol Kolaylığı

Shell tarafından sunulan online platform üzerinden araçlarınızın akaryakıt ikmali ve tüketim miktarlarını hızlı ve kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Araçlarınızın günlük, haftalık veya aylık akaryakıt ikmali için bir limit belirleyebilir, hangi günlerde yakıt alınabileceğini seçebilirsiniz. Belirlediğiniz araçların akaryakıt alım izinlerini internet üzerinden kontrol edebilirsiniz.

  • Online Raporlama

Araç ve departman bakımından araçlarınızın akaryakıt ikmal, tüketim gibi tüm kontrollerini online olarak yapabilirsiniz. Akaryakıt alımlarını her aracınız için ayrı ayrı inceleyebilir, araçlarınızın yakıt tüketim değerlerine yönelik verimlilik analizi yapabilirsiniz. Raporlara her zaman online olarak erişebilir ve bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

  • Akaryakıt Fırsatları

Shell TSS ile araçlarınızın akaryakıt alımı ve tüketimini kontrol ederken, Shell’in şirketinize özel sunduğu ödeme koşulları ve kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

 

MultiPetrol ile Shell Taşıt Tanıma Sistemi Avantajları Artıyor!

Shell’in en büyük distribütörü olan MultiPetrol ile Türkiye’nin her ilinde en yaygın istasyon ağından kaliteli akaryakıt alabilirsiniz. Taşıt Tanıma Sistemi ile akaryakıt alımlarınızı kolay ve güvenli bir işleme dönüştürürken MultiPetrol ile şirketinizin için pek çok avantaj sağlayabilirsiniz. MultiPetrol çözümleri ile elde edebileceğiniz avantajları şu şekildedir:

  • Akaryakıt harcamalarınıza yönelik özel ödeme koşulları ve vergi tasarrufu sağlarsınız.
  • Online olarak filonuzun harcama limitini belirleyebilir, yakıt tüketimine ilişkin verilerinizi kolaylıkla takip edebilirsiniz.
  • Ayda sadece 3 fatura keserek zaman ve iş gücünden tasarruf edersiniz.
  • Şirketinizin ihtiyaçlarına göre gelişmiş teknolojiler sunan MultiPetrol yenilikçi çözümlerden de faydalanabilirsiniz.
  • Araçtan inmenize gerek kalmadan 1000’e yakın Shell istasyonundan akaryakıtınızı vakit kaybetmeden alabilirsiniz.

Şirketinizin ister 1 ister 1000 aracınız bulunsun MultiPetrol ile Shell Taşıt Tanıma Sistemi’ne katılabilir, şirketinize özel çözümlerden faydalanabilirsiniz. MultiPetrol Yakıt Kartı ile tanışmak ve avantajlarından faydalanmak için başvurunuzu hemen yapabilirsiniz!

 

Shell Türkiye premium distribütörü Multinet Up ile filo yönetimi çok pratik. Taşıt tanıma sistemi, yaygın şube ağı ve daha fazlası MultiPetrol’de! Bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

05xx xxx xx xx
Kategoriler
İnovasyon & Girişimcilik
İnovasyon
İnsan Kaynakları
İnsan Kaynakları
Kurumsal Seyahat
kurumsal seyahat
Lojistik ve Filo Yönetimi
lojistik ve filo yönetimi
İlgili Yazılar
Filo Kaskosu Nedir?
Şirketinizin Güvencesi: Filo Kaskosu Nedir?
Şirket Araçları İçin Trafik Sigortası Nasıl Yaptırılır?
Şirket Araçları İçin Trafik Sigortası Nasıl Yaptırılır?
Şirket Aracı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Şirket Aracı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
İş Arama İzni Nedir?

İş Arama İzni Nedir, Nasıl Hesaplanır?

Personelin işten çıkarılması veya kendi isteğiyle görevinden ayrılması, iki taraf için de bazı yükümlülükler doğurur. Şirket, yeni bir işçi bulana kadar işlerini sürdürmek durumundadır.

Çalışanlar İçin Kıdem Ödülleri

Kıdem Ödülü Nedir ve Nasıl Seçilir?

Bir firmayı başarıya ulaştırmayı sağlayan en önemli unsur, şirketini seven, yüksek motivasyonlu personelleridir. Çalışanlarının sadakatini kazanan firmalar, rakiplerine karşı oldukça önemli bir avantaj yakalar.

Emekli Çalışan Maliyeti 2024

Emekli Çalışanın İşverene Maliyeti [2024]

Çalışanların işverene maaş ve diğer giderleri içeren bir maliyeti bulunur. Bu maliyete sigorta primi ödemeleri de dâhildir. İşveren, henüz emekli olmayan personeller için SGK primi yatırır.