notification-announcements

Duyurular

 

yakıt kartı nedir

Yakıt Kartı Kullanımının Şirketlere Sağladığı Avantajlar

Multinet Up
Multinet Up
Lojistik ve Filo Yönetimi 4 Dakikalık Okuma Süresi

Yakıt kartı; şirket araçlarında kullanılan ve MultiPetrol, BP Taşıtmatik, Opet Otobil gibi örnekleri olan; araçların yakıt alımlarında zamandan tasarruf, vergi muafiyeti ve araçlar üzerinden tam kontrol gibi birçok avantaj sunan bir akaryakıt satın alma çözümüdür. Multinet Up olarak bu yazımızda, yakıt kartlarının şirketlere sağladığı avantajları paylaştık.

Yakıt Kartının Avantajları

  • Taşıt Tanıma Sistemi: Yakıt kartı kullanılan araçlar, taşıt tanıma sistemi içerisinde yer alır ve bu araçlar anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında bulunan sistem tarafından tanınarak, o aracın kullandığı tipte yakıt alınmasını sağlar. Bu sayede, yanlış yakıt dolumu nedeniyle ortaya çıkabilecek sorunların önüne geçilmiş olur.
  • Vergi Avantajı: Yakıt kartı kullanan şirketler, yılda 48.000 liraya varan miktarda vergi tasarrufu sağlar.
  • Fiyat Avantajı: Yakıt kartı çözümleri, şirket araçları için yakıt alımlarında indirim sağlayarak, yakıt maliyetlerini düşürür.
  • İş Yükünü Azaltma: Yakıt kartı ile akaryakıt alımı gerçekleştiren firmalar, ayda sadece 3 fatura ile tüm yakıt ödemelerini gerçekleştirir ve muhasebe bölümünün üzerindeki fatura ve iş yükünü önemli ölçüde azaltır.
  • Araçlar Üzerinde Tam Kontrol: Yakıt kartı kullanan şirket araçları üzerinden tam kontrol sağlanır. Aracın konumu, kaç kilometre yol yaptığı, hangi güzergahlarda kullanıldığı, en son hangi istasyondan yakıt aldığı ve yakıtın harcandığı toplam mesafe gibi bilgilere ulaşılmasını sağlar.
  • Zamandan Tasarruf: Yakıt kartı bulunan şirket araçlarına yakıt alımı sırasında ödeme, fatura bekleme gibi işlemlere gerek kalmadan yakıt dolumu gerçekleştirilir ve aracı kullanan kişi aracından inmeden ve herhangi bir evrak beklemeden yoluna devam edebilir.
  • Detaylı Raporlama: Şirket araçlarının taşıt tanıma sistemi içerisinde yer alan tüm bilgilerle ilgili raporlar birkaç tıklama ile oluşturulur.
  • Yakıt Limiti Belirleme: Şirket araçlarının her biri ya da tamamı için günlük, haftalık, aylık litre ya da kilometre limiti belirlenebilir ve araçların bu limitler dahilinde yakıt alması sağlanır.

Multinet Up tarafından geliştirilen yakıt çözümü MultiPetrol, Türkiye geneline yayılmış olan 1.000’den fazla Shell akaryakıt istasyonunda geçerlidir. Yukarıda saydığımız avantajlar ve daha fazlası için siz de hemen MultPetrol Yakıt Kartı başvurusu yapın; kazançlı çıkın!

Shell Türkiye premium distribütörü Multinet Up ile filo yönetimi çok pratik. Taşıt tanıma sistemi, yaygın şube ağı ve daha fazlası MultiPetrol’de! Bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

05xx xxx xx xx
 
 
Kategoriler
İnovasyon & Girişimcilik
İnovasyon
İnsan Kaynakları
İnsan Kaynakları
Kurumsal Seyahat
kurumsal seyahat
Lojistik ve Filo Yönetimi
lojistik ve filo yönetimi
İlgili Yazılar
Filo Kaskosu Nedir?
Şirketinizin Güvencesi: Filo Kaskosu Nedir?
Şirket Araçları İçin Trafik Sigortası Nasıl Yaptırılır?
Şirket Araçları İçin Trafik Sigortası Nasıl Yaptırılır?
Şirket Aracı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Şirket Aracı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
İş Arama İzni Nedir?

İş Arama İzni Nedir, Nasıl Hesaplanır?

Personelin işten çıkarılması veya kendi isteğiyle görevinden ayrılması, iki taraf için de bazı yükümlülükler doğurur. Şirket, yeni bir işçi bulana kadar işlerini sürdürmek durumundadır.

Çalışanlar İçin Kıdem Ödülleri

Kıdem Ödülü Nedir ve Nasıl Seçilir?

Bir firmayı başarıya ulaştırmayı sağlayan en önemli unsur, şirketini seven, yüksek motivasyonlu personelleridir. Çalışanlarının sadakatini kazanan firmalar, rakiplerine karşı oldukça önemli bir avantaj yakalar.

Emekli Çalışan Maliyeti 2024

Emekli Çalışanın İşverene Maliyeti [2024]

Çalışanların işverene maaş ve diğer giderleri içeren bir maliyeti bulunur. Bu maliyete sigorta primi ödemeleri de dâhildir. İşveren, henüz emekli olmayan personeller için SGK primi yatırır.