Dijital Dönüşümün Şirketinize Sağlayacağı 4 Fayda

Multinet Up Editör

Yazar:

Multinet Up

Editör

14.07.2022
5 Dakika Okuma Süresi

İnternet teknolojilerinin gelişmesi ve yaygınlaşması ile dijitalleşmenin etkileri günümüzde iş dünyasının tüm sektörlerinde görülmeye başlandı. İleri görüşlü şirketler çağın gerisinde kalmamak adına iş süreçlerini ve stratejilerini dijitale dönüştürüyor. Şirketler; insan kaynakları, vergilendirme ve muhasebe gibi farklı süreçlere yönelik çözümlerden faydalanarak uygun bir dijital dönüşüm sağlayabiliyor ve bu süreçlerde çeşitli avantajlar elde edebiliyor. Bu yazımızda sizler için dijital dönüşümün şirketinize sağlayacağı faydaları listeledik.

1. Verimlilik Artışı

İş süreçlerinde kullanılan, iş yükünü artıran ve zaman kaybettiren geleneksel yöntemler dijital dönüşüm sayesinde yerini daha etkin ve hızlı yöntemlere bırakıyor. Bu yöntemler sayesinde iş süreçleri daha hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirilerek, verimlilik artışı sağlanabiliyor. Ayrıca, geleneksel yöntemler ile gerçekleştirilen iş süreçlerinde ortaya çıkan hata payı dijital yöntemlerin kullanılması ile büyük ölçüde ortadan kaldırılabiliyor. Bu durum da iş süreçlerinin ve çeşitli stratejilerin daha başarılı bir şekilde gerçekleştirilebilmesini sağlıyor.

2. Çalışan Mutluluğu ve Motivasyonu

Şirketlerin dijital dönüşümünü gerçekleştirmesi, çalışan mutluluğu ve motivasyonu üzerinde olumlu etki gösterebiliyor. Sorumlu oldukları iş süreçlerini dijital yollar ile gerçekleştiren çalışanlar operasyonel işler ile gereksiz zaman harcamadan odaklanılmaları gereken noktalara yönelerek daha verimli ve başarılı sonuçlar alabiliyorlar. Böylece, dijitalleşme sayesinde başarı ve verimlilik ile doğru orantılı olarak çalışanların mutluluk ve motivasyonu da artış gösterir. Bununla birlikte, şirketlerin dijital dönüşüm ile kurum kültürü de genişletilerek çalışan memnuniyetine katkı sağlanabilir.

3. Operasyonel Kolaylık

Dijital dönüşümün şirketlere sağladığı bir diğer avantaj operasyonel kolaylıktır. Dijital dönüşüm ile şirketlerin tüm verileri dijital ortama aktarıldığı için ihtiyaç duyulan veriler anında kolay bir şekilde işlemlenebiliyor. Böylece şirketler, dijital çözümler sayesinde gelen operasyonel kolaylıkla raporlama, sorgulama, denetleme gibi iş yüklerini büyük ölçüde azaltarak, iş süreçlerine yönelik daha hızlı aksiyon alabiliyorlar. Bu süreçte kazanılan zaman çalışanlar tarafından farklı işler veya süreçlerde değerlendirilebilir, kalan zamanla iş verimliliğine de katkı sağlanabilir.

4. Zamandan Tasarruf

Dijital dönüşüm sayesinde, şirketlerin iş süreçlerinin verimliliği artıyor, çalışan memnuniyeti yükseliyor ve operasyonel süreçlerin kolaylaşıyor. Böylece şirketler iş süreçleri ve diğer faaliyetlerden zaman tasarrufu sağlayabiliyor. Geleneksel yöntemler ile çok uzun vakit alan işleri dijital çözümler ile gerçekleştirmenin en büyük getirisi zaman tasarrufu oluyor. Böylece, şirketin başarısına katkı sağlayacak yeni iş süreçlerine ve diğer şirket içi faaliyetlere daha kolay bir şekilde yönelmek mümkün oluyor. 

MultiNet Yemek Kartı ile Şirketinizin Dijital Dönüşümüne Katkı Sağlayın!

MultiNet yemek kartı şirketin dijital dönüşüm sürecine katkı sağlıyor. 35.000’den fazla noktada geçerli olan MultiNet yemek kartı çözümüne artık online olarak erişim sağlanabiliyor. MultiOnline ile dakikalar içerisinde MultiNet yemek kartı alabilir, sunduğu avantajlardan anında faydalanmaya başlayabilirsiniz. Şirketlerin dijital dönüşümlerine katkı sağlayacak yeni nesil çözümleriyle MultiNet yemek kartı avantajları şu şekilde sıralanabilir:

●      Market ve restoranlara ek olarak online yemek ve market siparişleri de dahil olmak üzere 81 ilde 35.000’den fazla noktada geçerlidir.

●      SGK İşveren Hissesi, SGK İşçi Primi, Gelir Vergisi gibi masraflardan muaf olabilir, yemek bedeli ödemelerinde vergi tasarrufu sağlayabilirsiniz.

●      Çalışanlarınıza diledikleri gibi harcama yapma fırsatı sunabilir, çalışanların motivasyon ve verimliliklerinin artmasını sağlayabilirsiniz.

●      Online yönetim paneli ile yemek harcamalarını kontrol edebilir, dijital olarak tüm süreci yöneterek şirketinizin dijital dönüşümüne katkı sağlayabilirsiniz.

●      Temassız kart veya MultiPay uygulamasında karekod yöntemi ile ödeme gerçekleştirilebiliyor.

●      Fiş toplamak ile uğraşmadan, tek fatura ile operasyonel kolaylık sağlayabilirsiniz.

●      Sanal kullanımın getirdiği kolaylık ve işlevsellikten faydalanabilir, şirketinizin dijital iş yaşamına uyum sürecine katkı sağlayabilirsiniz.

Tüm yönetim süreci online panel üzerinden yapılabilen ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen MultiNet yemek kartı çözümü ile tanışmak ve avantajlarından faydalanmak için başvurunuzu MultiOnline üzerinden anında yapabilirsiniz.



 
Submitted bybarison14.07.2022

Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için bilgilerinizi girin

Yukarı Çık