Ramazan Ayı Mutluluğunu Giysi Yardımı ile Çoğaltma Zamanı

Multinet Up Editör

Yazar:

Multinet Up

Editör

03.03.2024
5 Dakika Okuma Süresi

Koronavirüs nedeniyle birçok firma, evden çalışma düzenini uyguluyor ya da vardiyalı sisteme geçerek çalışanlar arasındaki sosyal mesafeyi ellerinden geldiğince arttırmaya çalışıyor. Bu sene her yönüyle, herkesi ve her kurumu zorlayan bir sürece denk gelen Ramazan ayı, paylaşmanın ve birlik olmanın önemini tüm derinliği ile hissetmemizi sağlıyor.

Bunu bilen işletmeler, Ramazan kolileri, erzak yardımları yaparak çalışanlarına, belediyeler ve kurumlar ise ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımları hazırlıyor. Bunun yanında birçok firma ise erzak kolileri ve market yardımlarının yanında giyim yardımı fikrini de değerlendiriyor.

Ramazan ayında çalışanlara ve ihtiyaç sahiplerine yapılan giysi yardımları konusunda bilmeniz gerekenleri tek tek inceledik. Bu konuda sizin için en kolay çözümü bulmanın mutluluğunu buraya bırakıyoruz ve önerilerimizi anlatmaya başlıyoruz!

En Az Gıda Yardımı Kadar Önemli: Kıyafet Yardımları

Ramazan ayında giysi yardımı diğer bir adıyla kıyafet yardımı hem şirketlerin hem belediyelerin verdikleri Ramazan hediyeleri arasında bulunuyor. Gıda kadar temel bir ihtiyaç olan giysi yardımları ile çalışanların ve ihtiyaç sahiplerinin mutluluk ve refahına katkıda bulunuluyor.

Belediyeler, ihtiyaç sahiplerinin anlaşmalı noktalarda kullanacağı sosyal yardım kartı ile giyim yardımı yaparken, firmalar ise özellikle mavi yaka personelin motivasyonunu arttırmak için kıyafet yardımı yapmayı tercih ediyor.

Mavi Yaka Personeline Ayakkabı Yardımları

Giysi yardımı ile birlikte yapılan ayakkabı yardımları da personelin öncelikli beklentileri arasında yer alıyor. Mevsim şartlarına göre değişen ayakkabı ihtiyacını karşılayan firmalar, çalışanlarının motivasyonunu pratik ve hızlı şekilde arttırmış oluyor. Ramazan ayında verdiğiniz kıyafet desteklerini, ayni yardım olarak göstermeniz durumunda, %45'e varan vergi tasarrufundan da yararlanabiliyorsunuz. Böylece hem mavi yaka personelinize ayakkabı yardımı yapabiliyor hem de tasarruf fırsatlarından yararlanabiliyorsunuz. 

Peki Giysi Yardımları Nasıl Yapılır?

Kıyafet yardımı yapmayı planlıyorsanız fakat bunun getireceği ek masrafları ve operasyonel zorlukları düşünüyorsanız, bunun en kolay yolunu size sunacak olan MultiGift ile tanışabilirsiniz.

20.000'i aşkın noktada geçerli MultiGift hediye kartı ile çalışanlarınızın anlaşmalı mağazalardan diledikleri gibi ihtiyaçlarını karşılamasına fırsat tanıyabilir, Ramazan ruhunu mutluluk ve motivasyonla güçlendirebilirsiniz. Üstelik Mavi, Flo ve Boyner gibi MultiGift’in geçerli olduğu dünyaca ünlü  referans markalar, çalışanlarınızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak.

Ramazan ayında giyim yardımlarınızı avantajlı bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz MultiGift hediye kartın ve dijital kodun firmanıza ve çalışanınıza sunduğu kolaylıklardan bahsedelim.

Kıyafet yardımlarında MultiGift marka çözümleri arasında yer alan Hopi ve Decathlon gibi markaları da tercih edebilirsiniz. Böylece çalışanlarınız Decathlon mağazalarında ya da Hopi tarafından belirlenen mağazalarda kıyafet yardımı için verdiğiniz bakiyeyi kullanabilir, ihtiyaçlarına uygun olarak alışverişlerini tamamlayabilirler. 

MultiGift Dijital Kod ve Hediye Kartı Firmalara Nasıl Avantajlar Sunar?

  • MultiGift, çalışan sayısı fark etmeksizin tüm sektörlerde ve farklı büyüklükteki firmalara hizmet verir. Yani ister 1 ister 1.000 çalışanınız olsun, MultiGift ile çalışanlarınıza veya ihtiyaç sahiplerine yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.
  • Giysi yardımı için çalışanlara doğrudan nakit yardımı yaptığınızda, bu yardım için vergi ödersiniz. Ancak aynı yardımı MultiGift hediye kartı kullanarak yaptığınızda, %45’e varan vergi avantajı sağlarsınız.
  • Tek fatura ile tüm hediye kartı ödemelerini gerçekleştirebileceğiniz için fatura peşinde koşmaz, muhasebe bölümünün iş yükünü azaltırsınız.
  • Harcama konusunda seçim hakkını çalışanlarınıza bıraktığınız için, çalışan motivasyonundaki artışın verimlilik üzerindeki olumlu etkisini görebilirsiniz.
  • İsterseniz, her çalışanınız için farklı bakiye belirleyebilir, çalışanlarınızın her birine farklı tutarlar içeren MultiGift kart verebilirsiniz.

MultiGift Dijital Kod ve Hediye Kartının Çalışanlara Sağladığı Avantajlar

  • 20.000'i aşkın noktada harcama yapma imkânı sağlanır.
  • Çalışanlarınız kendi zevki ve ihtiyaçlarına göre MultiGift’in geçerli olduğu dünyaca ünlü referans markalardan alışveriş yapabilir.
  • MultiGift’e yüklenen bakiyeyi tek seferde harcama zorunluluğu yoktur. Bakiye, farklı mağazalarda ya da farklı alışveriş noktalarında kullanılabilir.
  • MultiPay uygulaması sayesinde, MultiGift hediye kartının geçerli olduğu en yakın mağazalar kolaylıkla listelenebilir.

MultiGift hediye kartıyla vergi avantajı sağlayarak çalışanlarınızı ödüllendirmek için hemen bilgilerinizi bırakın, MultiGift ayrıcalıklarını öğrenin.

Submitted bymultinet-hoston03.03.2024

Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için bilgilerinizi girin

Yukarı Çık