İstanbul’da Esnaf Lokantası Önerileri

Multinet Up Editör

Yazar:

Multinet Up

Editör

19.07.2021
5 Dakika Okuma Süresi

Türk mutfağına ait lezzetlere ulaşmanın en kolay yolu olan esnaf lokantaları fast food kültürünün oldukça yaygınlaştığı özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde geleneksel tatları bizlerle buluşturuyor. Ev yemeklerinin lezzetini, ev ortamının sıcaklığında servis eden esnaf lokantaları lezzetlerini camekanlı tezgahlarda sunarak bir semte ait gastronomi müzesi gibidir. Her ne kadar çorbaların, zeytinyağlıların, sulu yemeklerin onlarca çeşidi seçim yapmamızı zorlaştırsa da çeşitli porsiyonlarda, farklı yemekleri birlikte veya ayrı sipariş ederek istediğimiz tatlara ulaşabiliyoruz.

Esnaf lokantaları hem lezzetli hem de çeşitli geleneksel yemekleri ile çalışanların özellikle öğle yemekleri için bir tercih noktası oluyor. Ancak, İstanbul gibi bir şehirde çok fazla sayıda esnaf lokantası bulunduğu için seçim yapmak zor olabiliyor. Bu yazımızda İstanbul’un çeşitli semtlerinde bulunan belirli esnaf lokantalarının listesini oluşturduk. Sizler için hazırladığımız bu listedeki lokantaların ortak özelliği ise MultiNet Up üye iş yeri olmalarıdır.

Hemşin Sofrası

Oto sanayi içerisinde tam anlamıyla bir esnaf lokantası olan Hemşin Sofrası adından da anlaşılacağı üzere ev yemeklerinin yanı sıra Karadeniz tarzı lezzetleri de misafirleri ile buluşturuyor. Özellikle kuru fasulyesi, tavuklu pilavı, hamsi pilakisi ve sütlacı ile ön plana çıkan bu esnaf lokantası Maslak’ta bulunuyor. Yıllardır hizmet veren ama lezzetinden ödün vermeyen bu esnaf lokantasını öğle yemeğiniz için tercih edebilirsiniz.

Hemşin Sofrası’nda yapacağınız tüm harcamalarınızda MultiNet yemek kartı kullanabilirsiniz.

Mom Delicious

Mom Delicious, köfte yemeklerinden zeytinyağlı çeşitlerine zengin seçenekleri ile misafirlerine hizmet veriyor. Üsküdar Altunizade’de bulunan bu esnaf lokantası çeşit sayısını belirleyebileceğiniz köfte, tavuk, sebze ve bakliyat yemekli menü seçenekleri de sunuyor. Özellikle öğle yemeğiniz için lezzetli ve çeşitli ev yemekleri arıyorsanız Mom Delicious lokantasını ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca, bu restorandaki tüm ödemelerinizde MultiNet yemek kartı geçerlidir.

Karaelmas Ev Yemekleri

Izgara çeşitlerinden ev mantısına, beşamel soslu tavuktan lahana sarmasına Karaelmas Ev Yemekleri zengin bir menüye sahip. Vegan yemek çeşitlerine de menüsünde yer veren bu lokanta misafirlerini Kadıköy’de ağırlıyor. Çeşitliliği ve lezzeti ile Karaelmas Ev Yemekleri lokantasını yalnızca öğle değil akşam yemekleri için de tercih edebilirsiniz.

Ayrıca, bu restoranda yapacağınız tüm harcamalarınız için MultiNet yemek kartı  kullanabilirsiniz.

Elmas Anne Ev Yemekleri

Hem kuru fasulye ve pilav ikilisi gibi geleneksel Türk yemeklerini hem de tavuklu penne alfredo gibi dünya lezzetlerini Elmas Anne Ev Yemekleri lokantasında tadabilirsiniz. Kaliteli ve sağlıklı ürünler ile kahvaltıdan akşam yemeğine her bir öğün için tercih edebileceğiniz tüm bu lezzetler Şişli’de bulunuyor. Ayrıca, lokantayı ziyaret edemediğiniz durumlarda paket servisi hizmetinden de faydalanarak bu lezzetlere ulaşabilirsiniz.

Elmas Anne Ev Yemekleri lokantasındaki tüm ödemelerinizi MultiNet yemek kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Serap’ın Yeri Ev Yemekleri

Karnıyarık, patates oturtma, sulu köfte gibi geleneksel Türk lezzetlerinin hakim olduğu bir menüye sahip olan Serap’ın Yeri Ev Yemekleri lokantası sabahın erken saatlerinden akşam saatlerine kadar hizmet veriyor. Böylece, her öğün bu taze ve lezzetli yemeklere ulaşabiliyorsunuz. Hem iç hem de dış mekan olanağı ile Separ’ın Yeri Ev Yemekleri lokantası Şişli’de bulunuyor.

Bu lokantadaki lezzetler için yapacağınız ödemelerde MultiNet yemek kartı geçerlidir.

Bankalar Lokantası

Bankalar Lokantası, tarihi 1947’ye dayanan ve Karaköy’de hizmet veren bir esnaf lokantasıdır. Bu lokantada, pazar günü hariç haftanın altı günü için pek çok seçeneğin yer aldığı ve internet üzerinden de paylaşılan günlük menüler hazırlanıyor. Balık, tavuk ve et çeşitlerinden oluşan ızgara çeşitleri sabit kalırken, diğer tüm çeşitler için farklı yemekler hazırlanıyor. Böylece, özellikle öğle yemeklerinin monotonluğundan kurtulmak istiyorsanız Bankalar Lokantasını tercih ederek farklı lezzetleri yakalama şansını yakalayabilirsiniz.

Bankalar Lokantası’nda yılların getirdiği tecrübe ile hazırlanan ev yemekleri, salatalar ve daha pek çok lezzetli yemek için yapacağınız harcamalarda MultiNet yemek kartı kullanabilirsiniz.

Çiya Sofrası

Kadıköy’de bulunan Çiya Sofrası geleneksel lezzetlerin yanı sıra unutulmuş Anadolu tatlarını da misafirleri ile buluşturuyor. Ana yemekten tatlıya, özgün lezzetleri barındıran zengin menüsü günlük olarak internet sayfası üzerinden paylaşılıyor. Hem öğle hem de akşam öğünleri için tercih edebileceğiniz Çiya Sofrası lezzetlerine paket servisi hizmetinden de faydalanarak ulaşabilirsiniz.

Çiya Sofrası’nda ödemelerinizi MultiNet yemek kartı ile kolaylık yapabilirsiniz.

2022 Yılı Günlük Yemek Ücreti Açıklandı! Tüm Detaylar Bu Sayfadan Ulaşabilirsiniz.
 

MultiNet Yemek Kartı ile Sağlanan Avantajlar

35.000'den fazla kullanım noktası ile MultiNet yemek kartı yalnızca İstanbul’da değil Türkiye genelindeki esnaf lokantalarında, restoranlarda, pastanelerde daha pek çok noktada geçerlidir. Buna ek olarak, elde edeceğiniz diğer Multinet yemek kartı avantajları ise şu şekilde sıralanabilir:

  • MultiNet yemek kartını sadece restoran, fast food zinciri, kafe, esnaf lokantalarında değil fiziki ve online marketlerde de kullanabilirsiniz.
  • 6.000’in üzeri TatlıPara noktasında harcama yaptıkça ek bakiye kazanabilir, kazandığınız TL değerindeki TatlıPara’ları tüm üye iş yerlerinde harcayabilirsiniz.
  • MultiPay uygulamasını indirerek sahip olduğunuz TatlıPara bakiyenizi takip edebilir ve bireysel kampanyalardan faydalanabilirsiniz.
  • MultiPay ile Harcama Noktaları bölümüne gelerek MultiNet yemek kartının geçerli olduğu noktaları keşfedebilirsiniz.

35.000'i aşkın noktada geçerli MultiNet yemek kartının sunduğu operasyonel kolaylıkları öğrenmek ve 73.000 TL'yi aşan vergi avantajından faydalanmak için bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.


 
Submitted bygamzegulden.sigircion19.07.2021

Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için bilgilerinizi girin

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Yukarı Çık