Taşıt Tanıma Sistemi Kullanım Alanları, Getirileri

Multinet Up Editör

Yazar:

Multinet Up

Editör

15.10.2021
5 Dakika Okuma Süresi

Taşıt tanıma sistemi, şirket araçlarına ait akaryakıt tüketiminin takip edilmesini sağlayan bir raporlama sistemi olarak tanımlanıyor. Her ne kadar genellikle akaryakıt tüketimi ile özdeşmiş olsa da taşıt tanıma sistemi aslında farklı alanlarda da kullanılabiliyor. Bu sistem köprü, otoyol geçişlerinde kullanılarak sürücülerin ücret ödeme, fatura alma gibi işlemlerle vakit harcamadan seyahatlerine devam etmelerini sağlıyor. Akaryakıt harcamaları ve tüketim süreçlerinin takibini sağlayan taşıt tanıma sisteminde olduğu gibi diğer alanlarda kullanılan sistemler de işletmelere çeşitli avantajlar sağlıyor. 

Bu yazımızda, taşıt tanıma sisteminin kullanıldığı alanları ve getirilerini sizler için açıkladık.

Taşıt Tanıma Sistemi Kullanım Alanları Nelerdir?

Taşıt tanıma sistemi genellikle akaryakıt istasyonları ve HGS etiketleriyle otoyol ve köprü geçişlerinde kullanılır. Bu alanlarda, taşıt tanıma sistemi sayesinde araç sürücüleri hiçbir ödeme yapmadan, fatura beklemeden, araçtan inmeden işlemlerini gerçekleştirebilir. Şirketler ise gelişmiş bir teknolojik takip ve ödeme sistemi olan taşıt tanıma sistemini kullanarak temelde araçlarının hareketlerini ve akaryakıt tüketimini kontrol altına alabilir. Bu süreçte, şirketler çeşitli çözümlere başvurarak etkin bir filo yönetimi sağlamasına yardımcı olur.

taşıt tanıma sistemi kullanım

Taşıt Tanıma Sistemi Getirileri Nelerdir?

Taşıt tanıma sisteminin en büyük ve önemli avantajlarından biri şirketlere sağladığı tasarruftur. Bu sistem şirketlerin yalnızca finansal açıdan değil, zaman ve işgücü açısından da tasarruf etmelerini sağlar. Taşıt tanıma sistemi ile araçların akaryakıt alımlarını günlük, haftalık veya aylık olarak sınırlandırarak fazladan akaryakıt tüketiminin önüne geçebiliyor. Bu sistemin bir diğer getirisi ise hızlı ve kolay raporlama özelliğidir. Bu özellik, araç giderlerinin muhasebe ve faturalandırma süreçlerinde ortaya çıkan iş yükünü ortadan kaldırıyor.

Şirketler araçları için taşıt tanıma sistemini tercih ederken sistemin bu temel getirilerini göz önünde bulundurması gerekir. Buna ek olarak, şirketler yenilikçi çözümler sunarak daha fazla avantaj elde edilmesini sağlayacak sistemlerden yararlanabilir. Bu sistemler arasında , Türkiye’nin ilk taşıt tanıma sistemi olan Shell Taşıt Tanıma Sistemi’ne katılabilirsiniz.

Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile Akaryakıt Harcamalarınızı Kontrol Edin!

Multinet UP’ın akaryakıt çözümü olan MultiPetrol sayesinde Türkiye genelinde Shell TTS ile donatılmış 1000’e yakın istasyondan araçtan inmeden yakıt alabilirsiniz. Bununla birlikte, akaryakıt alım ve tüketim kontrollerini oturduğunuz yerden online olarak yapabilirsiniz. Shell Taşıt Tanıma Sistemi’ne katılarak elde edeceğiniz diğer avantajlar şu şekildedir:

  • Araçlarınız için özel harcama limitler koyarak akaryakıt tüketimlerini kontrol altına alırsınız.
  • Size özel kampanya ve tekliflerden yararlanarak tasarruf edebilirsiniz.
  • Akaryakıt harcamalarınızda vergi avantajlarından faydalanabilirsiniz.
  • Ayda sadece 3 fatura keserek muhasebe iş yükünü ortadan kaldırabilirsiniz.
  • Shell istasyonlarındaki zengin ürün yelpazesine sahip Select Market’te alışveriş ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, ödemelerini MultiNet yemek kartı ile yapabilirsiniz.

Araç sayınız ne olursa olsun MultiPetrol, Shell kalitesi ve avantajlarından yararlanma fırsatını sunuyor. Size özel ödeme koşulları ve fiyat teklifleri ile MultiPetrol çözümü sayesinde Shell Taşıt Tanıma Sistemi’ne hemen katılabilirsiniz. MultiPetrol yakıt kartı ile tanışmak ve özel avantajlardan faydalanmak için başvurunuzu hemen yapabilirsiniz!

Shell Türkiye premium distribütörü Multinet Up ile filo yönetimi çok pratik. Taşıt tanıma sistemi, yaygın şube ağı ve daha fazla

Submitted bygamzegulden.sigircion15.10.2021

Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için bilgilerinizi girin

Yukarı Çık