notification-announcements

Duyurular

 

esnek yan haklar

Yan Haklar Nelerdir? Esnek Yan Haklar İle İlgili Bilmeniz Gerekenler

Çalışan motivasyonu, işletmelerin verimliliğini doğrudan etkileyen faktörler arasında yer alır. Bu nedenle de çalışanların motivasyonunu artırabilmek için işverenler çeşitli yollara başvurur. Bunlar arasında da yan haklar öne çıkar. Sizin için yan hakları ve yan haklarla ilgili bilmeniz gerekenleri derledik.

İnsan Kaynakları 10 Dakika Okuma
Etkili Zaman Yönetimi Nedir

Etkili Zaman Yönetimi Nedir?

İş verimliliği, hem çalışanların hem de yöneticilerin başlıca hedefleri arasındadır. Az zamanda çok ve nitelikli iş yapmanın yolu ise zamanı etkin kullanmaktan geçer. İş yerinde zaman yönetimi, mesai saatleri içinde verimli çalışmayı sağlar. Zaman yönetimi, şirketlerin ve personelin performansını olumlu etkiler. Bu yazıda, iş yerinde zaman yönetimi için atılabilecek bazı adımları sunuyoruz

İnsan Kaynakları 8 Dakika Okuma
Engelli Çalışan Hakları Nelerdir?

Özel Sektörde Çalışan Engellilerin Hakları Nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti, uzun yıllardır engellilerin toplumsal hayata katılımını artırmak ve engelleri ortadan kaldırabilmek için çeşitli çalışmalara imza atıyor. Engellilere özel okullar ve kurslar ile eğitim alabilmeleri, ÖTV muafiyeti ile rahatça araba alabilmeleri ve engelli çalışan haklarıyla da çalışma hayatı kolaylaştırılıyor. Sizin için özel sektörde çalışan engellilerin haklarını ve bilinmesi gerekenleri derledik.

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma
İş Rotasyonu Nedir, Nasıl Yapılır?

İş Rotasyonu Nedir?

Çalışma hayatında iş süreçlerini ya da çalışma şekillerini ifade eden pek çok kavram kullanılır. Çalışanlar ve işverenler arasında sık telaffuz edilen kavramlardan biri de iş rotasyonudur. Hal böyle olunca iş rotasyonu nedir, nasıl kullanılır, avantajları ve dezavantajları nelerdir gibi pek çok sorunun yanıtı merak konusudur. 

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma
Abone ol İnsan Kaynakları