notification-announcements

Duyurular

 

kurumsal yılbaşı hediyeleri - yılbaşı hediye kartı

Çalışanınız İçin Yılbaşı Hediyeleri

Yeni yıl, yeni umutlar ve heyecanı beraberinde getiriyor. Yeni yılda çalışanlarınızın umutlarına ve heyecanına ortak olmak için ise yılbaşı hediyelerinden faydalanabilirsiniz. Kutlamaya dahil olmak için yapabileceklerinizin ise adeta sınırı yok. Sizin için çalışanlarınıza sunabileceğiniz yılbaşı hediyelerini ve bilmeniz gerekenleri derledik. 

İnsan Kaynakları 7 Dakika Okuma
Kişilik envanteri nedir?

Kişilik Envanteri Testi Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Şirketinizin değerlerine ve niteliklerine uygun personelleri seçmek için pek çok kriteri göz önünde tutmanız gerekir. Böylece kurum içi kültürü koruyabilir, finansal ve operasyon süreçlerinizin aksamadan devam etmesini sağlayabilirsiniz. Firmanızın bugününde ve geleceğinde önemli roller üstlenmesini istediğiniz çalışanları belirlerken kişilik envanteri testinden destek almanızda fayda vardır.

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma
İdeal Çalışan Profili Nasıl Oluşturulur?

İşverenler İçin İdeal Çalışan Profili Nasıl Oluşturulur?

İşverenler; görevin niteliklerine uygun, iletişim becerileri gelişmiş ve şirketin değerlerini benimseyen personeller arar. Zira sorumluluk sahibi ve güvenilir çalışanlarla yola çıkıldığında hedeflere emin adımlarla yürümek mümkün olur. Bu nedenle ideal çalışan profili, şirketin başarısını belirleyen temel unsurlardan biridir. Multinet Up olarak bu yazımızda iyi bir çalışanda olması gereken özellikleri ele aldık. 

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma
En İyi İK Programları

En Çok Kullanılan İK Programları Nelerdir?

İnsan kaynakları programları, işletmelerin kendi içinde kaydetmeleri gereken verilerin kolay bir şekilde saklanmasını sağlayan yazılımlardır. Firmalar, işlerini daha kolay halletlmeleri için bu bilgisayar programlarını tercih eder. Aynı zamanda insan kaynakları programları sayesinde işler daha düzenli ve hızlı yönetilir.

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma
Abone ol İnsan Kaynakları