notification-announcements

Duyurular

 

Kurumsal Wellbeing Nasıl Sağlanır?

Kurumsal Wellbeing Nasıl Sağlanır?

Şirketlerin iş verimliliğini ve çalışan bağlılığını artırmak için başvurduğu çeşitli yöntemler bulunuyor. Bunlardan biri olan kurumsal wellness ise son yıllarda şirketlerin en fazla ilgi gösterdiği yöntemler arasında yer alıyor. Şirketler kurumsal wellbeing yöntemi ile temelde çalışanlarının yaşam kalitesini artırarak iş süreçlerindeki verimliliğe katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu nedenle, kurumsal wellbeing yönteminin uygulanma sürecinde çalışanların yaşam kalitesini etkileyen farklı etkenlere yönelik faaliyetlere başvurulabiliyor.

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma
Toplu İş Sözleşmesi Nedir

Toplu İş Sözleşmesi Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Günümüz iş dünyasında sağlıklı ve sürdürülebilir adımlar atmak için işveren ve işçi arasındaki dengeyi sağlamak, oldukça önemlidir. İşçiyi ve işvereni kapsayan birçok konu bulunsa da en önemlilerinden biri, toplu iş sözleşmesidir. İş hukukuna ve işçi kanununa uygunluk için elzem bir anlaşma olan bu toplu sözleşme hakkında bütün merak ettiklerinizi yazımızın devamında bulabilirsiniz.

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma
kurumsal ramazan yardımları

2024'te Çalışanların Ramazan Yardımı Beklentileri Neler

Yardım ve dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı ve bu sene 11 Mart - 9 Nisan tarihleri arasında olan Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte şirketlerin çalışanlarına Ramazan yardımı yapmak için hazırlıkları da hız kazandı. 

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma
ramazan kolisi

Ramazan Kolisi Yardımı Nedir? Ramazan Kolisi İçinde Neler Olur?

Ramazan ayının başlangıcı 2024’te 11 Mart Pazartesi gününe denk geliyor. Çalışanlarının sahur veya iftar sofralarına ortak olmak ya da ihtiyaç sahiplerini desteklemek isteyenler için ise Ramazan kolileri satışa sunuluyor. Peki, Ramazan kolisi tam olarak nedir? 

İnsan Kaynakları 3 Dakika Okuma
Abone ol İnsan Kaynakları