Şirketinizin yemek kartından, hediye kartına, akaryakıttan, kurumsal seyahat platformuna kadar, çalışana bağlı tüm giderlerinize özel çözümlerimiz için başvurun, sizi arayalım.
Ofislere geri dönmeye başladığımız bu dönemde, bir çoğumuz Covid-19 tedbirleri kapsamında ofiste aynı anda bulunan çalışan sayısını azaltmak için gruplandırmalar yaptık.
Tam kadroya göre planlanmış çalışan yemek maliyetlerinizi azaltmak, hijyen sorumluluğunu ortadan kaldırmak ve uzaktan çalışan personelinizin yemek hakkını devam ettirmek için yemek kartı çözümümüzü kullanabilirsiniz.
Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için bilgilerinizi giriniz
Kategoriler
İnovasyon & Girişimcilik
İnsan Kaynakları
Kurumsal Seyahat
Lojistik ve Filo Yönetimi
İlgili Yazılar
Personel Yemek Giderleri Muhasebe Kaydı Nasıl Yapılır?
Yemek Kartı Nedir? Yemek Kartı Avantajları Nelerdir?
İş Yeri Yemek Menüsü Nasıl Planlanır?
İş Yeri Yemeğinin Maliyeti Nasıl Hesaplanır?
Satın alınan bir mal veya verilen hizmet karşılığında yapılan ödemeyi tutarı ile birlikte gösteren belge olarak tanımlanan fatura temelde bir işletmenin nereye ne kadar harcama yaptığını ve ne kadar ciro sağladığını gösterir.
Gıda güvenliği hem gıda sağlayıcılarının hem işletmelerin hem de tüketicilerin önem göstermesi gereken bir konudur.
Yemek Faturası Nasıl Kesilir?
Satın alınan bir mal veya verilen hizmet karşılığında yapılan ödemeyi tutarı ile birlikte gösteren belge olarak tanımlanan fatura temelde bir işletmenin nereye ne kadar harcama yaptığını ve ne kadar ciro sağladığını gösterir.
Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Nelerdir?
Endüstriyel mutfak, genellikle fazla çalışan sayısına sahip büyük işletmelerde yer alan teknolojik ve yüksek kapasiteli mutfaklardır. Endüstriyel mutfaklar, ev mutfaklarına göre daha dayanıklılık ve süreklilik açısından daha gelişmiş ekipmanlar ile oluşturulur.
İstanbul’da Esnaf Lokantası Önerileri
Türk mutfağına ait lezzetlere ulaşmanın en kolay yolu olan esnaf lokantaları fast food kültürünün oldukça yaygınlaştığı özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde geleneksel tatları bizlerle buluşturuyor.
İstanbul’da Restoran Önerileri
Pandemi nedeni ile evde vakit geçirdiğimiz süreçte hepimiz bazı yemekleri özledik hatta bu yemeklerin tariflerini mutfaklarımızda denedik. Pandemi kısıtlamalarının azalması ile yavaş yavaş her şey normale dönüyor.
Ofis Çalışanlarının Öğle Yemeklerinde Dikkat Etmesi Gerekenler
Çalışma hayatı, gününüzün büyük bir kısmını kapsıyor. Bu süreçte, sağlıklı ve dengeli beslenmek hem iş hem de günlük yaşamınız için büyük önem taşıyor.
Hazır Yemek Sektörü: Taşıma, Yerinde, Toplu ve Paket Yemek
Beraber yemek yemek sosyal bağlarımızı oluşturan en önemli aktivitelerden birisidir. İş yerlerinde de günün en önemli konularından birisi öğle yemeklerinin menüsü olmuştur.Ancak koronavirüs hayatımızdaki birçok şey gibi yemek ritüellerimizi de değiştirdi.
Tabldot Yemek Nedir? Pandemi Döneminde Tercih Edilmeli Mi?
Tüm dünyada kullanılan evrensel bir kelime olan tabildot, ya da Türkiye’deki yerleşmiş kullanımı ile tabldot, Fransızca kökenli “table d’hôte” kelimesinden gelmektedir. Alakart’ın (à la carte) tam zıttı olarak, seçmesiz yemek anlamına gelmektedir.
Catering Nedir ve Catering Hizmetleri Nelerdir?
Herkesin temel ihtiyacı olan yemek, aynı zamanda hepimizin ortak zevkidir. Modern toplumun karmaşası içinde, her zaman kendi yemeğimizi yapamıyoruz ve dışarıdan hizmet olarak alıyoruz.