notification-announcements

Duyurular

 

Geçiş Döneminde Yemek Maliyetlerinizi Yönetin

Multinet Up
Multinet Up
Yemek Saati 4 Dakikalık Okuma Süresi
geçiş döneminde personel yemek bedeli

Ofislere geri dönmeye başladığımız bu dönemde, bir çoğumuz Covid-19 tedbirleri kapsamında ofiste aynı anda bulunan çalışan sayısını azaltmak için gruplandırmalar yaptık.

Tam kadroya göre planlanmış çalışan yemek maliyetlerinizi azaltmak, hijyen sorumluluğunu ortadan kaldırmak ve uzaktan çalışan personelinizin yemek hakkını devam ettirmek için yemek kartı çözümümüzü kullanabilirsiniz.
 

Yemek kartının bu döneme özel avantajları:

  • Dışarıdan yemeğe çekinen çalışanlarınız, yemek kartı bakiyelerini markette kullanabilir, yemeklerini evden getirebilirler.
  • Mealbox, GetirYemek, Yemeksepeti gibi seçeneklerden ofise online sipariş verebilirler.
  • Belirsizlik ortamında, yan haklarının devamlılığını sağlayarak, çalışanlarınızın motivasyonunu koruyabilirsiniz.
  • Farklı gruplara yemek çözümlerini (kumanya, yemekhane vb.) dert etmeden, yemek kartını tercih ederek operasyonel kolaylık sağlarsınız.

Yemek kartı ile tasarruf!

  • %100 vergi avantajı
  • 10 çalışan için yılda 113.000 TL’ye varan tasarruf

Neden MultiNet yemek kartı?

  • Yaygın üye ağı – 35.000’den fazla restaurant ve markette geçerlidir.
  • 7/24 güvenli online sistemimizden bakiye yükleme,  kart kayıp/çalıntı, bloke işlemleri, fatura görüntüleme ve anlık raporlama işlemlerinizi yapabilirsiniz.
  • TatlıPara sadakat programı ile çalışanlarınız harcadıkça kazanır.
  • Çalışanlarınız, mobil uygulamamız MultiPay üzerinden bakiye ve harcama noktalarını görebilir; QR kod ile temassız ödeme yapabilirler.

Firmanıza özel avantajlar için, hemen MultiNet yemek kartı başvurusu yapın, sizinle iletişime geçelim.

35.000'i aşkın noktada geçerli MultiNet yemek kartının sunduğu operasyonel kolaylıkları öğrenmek ve yılda 113.000 TL'yi aşan vergi avantajından faydalanmak için bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

05xx xxx xx xx

Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için bilgilerinizi giriniz

Kategoriler
İnovasyon & Girişimcilik
İnovasyon
İnsan Kaynakları
İnsan Kaynakları
Kurumsal Seyahat
kurumsal seyahat
Lojistik ve Filo Yönetimi
lojistik ve filo yönetimi
İlgili Yazılar
Personel Yemek Giderleri Muhasebe Kaydı
Personel Yemek Giderleri Muhasebe Kaydı Nasıl Yapılır?
yemek kartı nedir
Yemek Kartı Nedir? Yemek Kartı Avantajları Nelerdir?
Yemek Menüsü Nasıl Planlanır?
İş Yeri Yemek Menüsü Nasıl Planlanır?
  • İş Yeri Yemeğinin Maliyeti Nasıl Hesaplanır?
    İş Yeri Yemeğinin Maliyeti Nasıl Hesaplanır?

    Satın alınan bir mal veya verilen hizmet karşılığında yapılan ödemeyi tutarı ile birlikte gösteren belge olarak tanımlanan fatura temelde bir işletmenin nereye ne kadar harcama yaptığını ve ne kadar ciro sağladığını gösterir.

  • Gıda Güvenliği Nedir, Gıda Güvenliği Sertifikaları Nelerdir?
    Gıda Güvenliği Nedir, Gıda Güvenliği Sertifikaları Nelerdir?

    Gıda güvenliği hem gıda sağlayıcılarının hem işletmelerin hem de tüketicilerin önem göstermesi gereken bir konudur.

  • Yemek Faturası Nasıl Kesilir?
    Yemek Faturası Nasıl Kesilir?

    Satın alınan bir mal veya verilen hizmet karşılığında yapılan ödemeyi tutarı ile birlikte gösteren belge olarak tanımlanan fatura temelde bir işletmenin nereye ne kadar harcama yaptığını ve ne kadar ciro sağladığını gösterir.

  • endüstriyel mutfak ekipmanları
    Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Nelerdir?

    Endüstriyel mutfak, genellikle fazla çalışan sayısına sahip büyük işletmelerde yer alan teknolojik ve yüksek kapasiteli mutfaklardır. Endüstriyel mutfaklar, ev mutfaklarına göre daha dayanıklılık ve süreklilik açısından daha gelişmiş ekipmanlar ile oluşturulur.

  • İstanbul esnaf lokantası
    İstanbul’da Esnaf Lokantası Önerileri

    Türk mutfağına ait lezzetlere ulaşmanın en kolay yolu olan esnaf lokantaları fast food kültürünün oldukça yaygınlaştığı özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde geleneksel tatları bizlerle buluşturuyor.

  • istanbulda restoran, kahvaltı
    İstanbul’da Restoran Önerileri

    Pandemi nedeni ile evde vakit geçirdiğimiz süreçte hepimiz bazı yemekleri özledik hatta bu yemeklerin tariflerini mutfaklarımızda denedik. Pandemi kısıtlamalarının azalması ile yavaş yavaş her şey normale dönüyor.

  • ofis çalışanları, ofiste yemek
    Ofis Çalışanlarının Öğle Yemeklerinde Dikkat Etmesi Gerekenler

    Çalışma hayatı, gününüzün büyük bir kısmını kapsıyor. Bu süreçte, sağlıklı ve dengeli beslenmek hem iş hem de günlük yaşamınız için büyük önem taşıyor.

  • Hazır yemek sektörü, yerinde yemek, toplu yemek, paket
    Hazır Yemek Sektörü: Taşıma, Yerinde, Toplu ve Paket Yemek

    Beraber yemek yemek sosyal bağlarımızı oluşturan en önemli aktivitelerden birisidir. İş yerlerinde de günün en önemli konularından birisi öğle yemeklerinin menüsü olmuştur.Ancak koronavirüs hayatımızdaki birçok şey gibi yemek ritüellerimizi de değiştirdi.

  • tabldot yemek nedir
    Tabldot Yemek Nedir? Pandemi Döneminde Tercih Edilmeli Mi?

    Tüm dünyada kullanılan evrensel bir kelime olan tabildot, ya da Türkiye’deki yerleşmiş kullanımı ile tabldot, Fransızca kökenli “table d’hôte” kelimesinden gelmektedir. Alakart’ın (à la carte) tam zıttı olarak, seçmesiz yemek anlamına gelmektedir.

  • catering nedir
    Catering Nedir ve Catering Hizmetleri Nelerdir?

    Herkesin temel ihtiyacı olan yemek, aynı zamanda hepimizin ortak zevkidir.  Modern toplumun karmaşası içinde, her zaman kendi yemeğimizi yapamıyoruz ve dışarıdan hizmet olarak alıyoruz.